Geuzelande is een  project van              
 klik op de logo voor de link

 

 

Ontwikkeling

Waterweg Wonen is met 15.000 verhuureenheden ťťn van de grotere woningcorporaties in de regio Rotterdam, gevestigd in Vlaardingen. Zij zetten zich in om alle mensen met een huisvestingsvraag een geschikte woning aan te bieden. Daarbij willen zij voor hun klanten een krachtige, betrouwbare en betrokken partner zijn. Uiteraard staan kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel. De markt en de behoeften daarin spelen een belangrijke rol bij het bepalen van hun beleid. Naast de verhuur en het beheer van woningen ontwikkelen ze ook nieuwe producten en diensten. De nieuwbouwplannen voor de Westwijk die Waterweg Wonen samen met de gemeente heeft ontwikkeld, sluiten daar prima op aan. Met eigentijdse, comfortabele en praktisch indeelbare ontwerpen, een prettige woonomgeving en voldoende voorzieningen zoals scholen en winkels dichtbij huis.

Realisatie

BOKX Vastgoed Ontwikkeling is een middelgroot landelijk opererende ontwikkelingsmaatschappij. Zij initiŽren en ontwikkelen projecten en begeleiden de realisatie daarvan tot en met de oplevering en de garantieperiode (van locatie tot realisatie). Zij kenmerken zich als de schakel tussen het uitvoerende bouwbedrijf en zij die op zoek zijn naar huisvesting.

ATTA Makelaars

Informatie en Verkoop

De gerenommeerde ATTA Groep heeft, het afgelopen decennium, in de regio Rotterdam en ruime omstreken haar sporen verdiend. Als specialist in nieuwbouwprojecten, streven zij voortdurend naar vernieuwing en verbeteringen van woonconcepten en adviesprocedures, teneinde de markt optimaal van dienst te kunnen zijn. Tevens geven zij deskundig advies op het gebied van bestaande bouw. Accurate taxaties, uitgebreide projectvoorlichting en een cliŽnt vriendelijke planning van afspraken zijn daarvan belangrijke onderdelen.

Garantie Instituut Woningbouw

De woningen worden gebouwd onder G.I.W.-Garantie. Het G.I.W. behartigt primair de belangen van kopers van een nieuwe woning. De garantie betreft een waterdichte koop-/ aannemingsovereenkomst, een afbouwgarantie indien de bouwer onverhoopt zijn financiŽle verplichtingen niet na zou komen, normen met betrekking tot kwaliteit, toegepaste materialen, installatiegaranties en termijnarbritage bij eventuele verschillen.

terug  rhi-groepô - all rights reserved ©ģ 2001